Vi firar 10 år av färgstarka framgångar!

Vi är glada att berätta att Sätt färg på Göteborg fyller 10 år i år! Under det senaste decenniet har vi arbetat hårt för att göra världen lite mer färgglad och inkluderande, och vi är stolta över våra framsteg. 

För att fira vårt jubileum kommer vi att anordna en rad festligheter under de kommande månaderna. Från att minnas våra höjdpunkter till att hylla alla fantastiska människor som har bidragit till vår framgång. Utan ert stöd och engagemang hade vi inte kunnat uppnå allt vi har gjort idag. 

Den 26:e oktober kommer vi att avsluta vårt 10-års firande med en storslagen fest på Skansen Kronan.

Detta som ett sätt att tacka er alla för att ni har varit en del av vår historia. Det blir en festlig kväll fylld med glädje, överraskningar och några spännande nyheter! Håll utkik på våra kanaler för mer information om hur du kan delta i firandet! Vill du vara med den 26:e oktober? Maila oss på info@sattfargpa.se

Tillsammans har vi gjort skillnad, och vi ser fram emot att fortsätta vårt uppdrag att sprida glädje och främja inkludering i ytterligare 10 år och bortom det!