Vi bjuder in till konstvernissage i Göteborg den 10 augusti!

Till alla konst- och klimatintresserade! Vi bjuder in till en festlig konstvernissage med klimat-tema torsdag den 10 augusti. Under kvällen bjuder vi på dryck och tilltugg och möjligheten att ta del av 50 konstverk som alla är med i vår internationella konsttävling ”Art@Climate 2030”. Det är inte bara en utställning med fantastiska konstverk, utan också ett viktigt steg mot att belysa klimatfrågor och hållbarhet.

Datum: torsdag den 10 augusti
Tid: kl 18.00
Plats: Waterloogatan 1, Göteborg. Hållplats Gamlestads torg.
Övrig information: Gratis inträde, dryck och tilltugg.

Utställningen bjuder på en rik variation av motiv, medium och konstnärliga stilar. Vidare skildrar varje verk unika berättelser och olika perspektiv på den framtid vår planet står inför. Genom konsten öppnar vi dörrar till reflektion och dialog om hur vi kan agera för att skapa en mer hållbar värld.

Art@Climate2030: konstutställning för klimatet

Tack till Higab som sponsrat utställningslokalen.