Jobba med oss

Samhällsengagerad projektledare sökes i Göteborg

Är du en samhällsengagerad person som vill vara med och bidra till fler arbetstillfällen för unga och ökad integration? Sätt färg på Göteborg söker nu en driven och självständig projektledare med ansvar att leda en fundraisingkampanj i höst.

I rollen som projektledare utgör du en viktig del i projektets utveckling framåt. Du ansvarar för införsäljning av projektet till företag under perioden.

Tjänsten innebär:

  • Projektleda och driva kampanj
  • Ordna aktiviteter för ungdomar
  • Driva och utveckla projekt självständigt

Din profil:

  • Projektledarutbildning eller motsvarande
  • Tidigare arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet att jobba med barn och ungdomar

Meriterande: Ha kunskap/erfarenhet av bygg/måleribranschen

Vi tror att du är en tillmötesgående person som är strukturerad, driven, ansvarstagande, kommunikativ med hög social kompetens. Du kommer att arbeta tillsammans med vårt team med fem medarbetare inom olika ansvarsområden.

Anställningen på heltid och tidsbegränsad under perioden 2018-08-14 – 2019 -02-14 med goda chanser till permanentning eftersom projektet just nu håller på och expanderar.

”Sätt färg på” är ett projekt och en modell som skapar sysselsättning och främjar integration. Projektet, som initierades av Måleriföretagen, har bland annat som ambition att skapa fler arbeten för unga i områden med hög arbetslöshet samtidigt som vi sätter färg på staden inför 400-årsjubiléet år 2021.

För mer info se www.sattfargpa.se

Skicka CV och personligt brev till Erling Zandfeld, projektchef senast 2018-08-10

Mail: erling.zandfeld@maleriforetagen.se

Telefon: 070-5205787